020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

In het centrum van Den Bosch is een bekende van de politie op brute wijze van het leven beroofd. Deze jonge crimineel was bezig met een opmars naar de top en zou vrijwel zeker binnen afzienbare tijd de nieuwe “Godfather” van Den Bosch worden. Maar dat is nu verleden tijd.

Bij het lijk is een aantal aanwijzingen gevonden. Deze aanwijzingen verwijzen stuk voor stuk naar personen uit jullie gezelschap!
Het Maffia Moordspel zal beginnen wanneer onze agenten het pand binnenvallen. Zij zullen vertellen dat er een moord is gepleegd en dat de dader zich onder de genodigden bevindt. Wanneer de politie de verdachten uit jullie gezelschap naar voren heeft gehaald, wordt de rest van de groep in teams van rechercheurs opgedeeld. Deze teams moeten door middel van grondig speurwerk en listige verhoormethodes de waarheid boven tafel zien te krijgen.

Tussen al het speuren en puzzelen door zullen wij jullie trakteren op een geheel verzorgd driegangendiner. Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende (vis-, vlees- en vegatrische) gerechten en zo zorgen wij ervoor dat er voor iedereen wel iets lekkers bij zit!

Met dit Maffia Moorddiner Den Bosch hebben wij de perfecte mix tussen lekker eten en entertainment! Het Maffia Moorddiner is perfect in te passen in elk vrijgezellenfeest, op elk moment.

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW