020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland High Tea Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2,5 uur
  • €40 p.p. (incl. BTW)

Hollands glorie all over the place met dit spelprogramma in Den Bosch! Oranje, blanje bleu, het Hollandsch kwartiertje, de nationale driekleur! Tijdens dit uitje slingeren wij jullie in hogere Hollandse sferen. En zo heb je ons populairste spel bij de horens. Dit alles gecombineerd met een High Tea om van te smullen!

Wees welkom in één van onze bijzondere locaties in het oudste deel van deze dynamische stad. Al snel zullen jullie je welkom voelen door de ambiance van het restaurant en onze geestdriftige quizmaster.

De Hou van Holland High Tea in Den Bosch gaat van start zodra jullie je allemaal aan onze royaal gedekte tafels gesetteld hebben. Het immens populaire Hou van Holland-spelprogramma wordt gespeeld tussen de exquise hapjes door. Het gezelschap wordt opgesplitst in teams en het ‘giet oan’!

We zullen jullie kennis over ons koude kikkerlandje eens grondig op de proef stellen met de welbekende algemene kennisronde. Natuurlijk worden ook jullie zangcapaciteiten en uitbeeldingsvermogen onder de loep gelegd. Ondertussen wordt er tevens aan de inwendige mens gedacht en gaan we jullie (de vrijgezel in het speciaal) verwennen met de heerlijkste zoete en hartige lekkernijen.

2,5 Uur later volgt de ontknoping van het Hou van Holland-spel. Dan worden de profs van de amateurs gescheiden en wordt duidelijk welk team de hoofdprijs mee naar huis neemt. Want dat is het moment van de waarheid; wie zijn de echte kaaskoppen en wie moet er verplicht naar een inburgeringscursus?

Dus zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeestje in Den Bosch? Zoek dan niet verder, want met onze Hou van Holland High Tea zitten jullie helemaal geramd!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Enthousiaste quizmaster
– Uitgebreide High Tea
– Hou van Holland-spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW