020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Diner Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Laat je juist wel gek maken in Den Bosch! Samen met je vrienden of vriendinnen dagen we je uit om je vrijgezellenfeest op een knettergekke manier te vieren! Gewoon gek is bij ons nog niet gek genoeg! Wij luisteren je vrijgezellenfeest in Den Bosch op met een aantal absurde en doldwaze opdrachten!

Bij ons meeting point in het hartje van Den Bosch staat onze spelleider al klaar. Je krijgt een attractieve introductie op ons onvergetelijke stadsspel. Na deze wervelende uitleg ga je opgedeeld in concurrerende teams de straten van Den Bosch in! Dit worden lekker maffe uurtjes!

Het Crazy Walking Diner Game kent drie spannende spelrondes. Wij hebben onvoorstelbare en uitgekiende missies voor je klaar liggen. Deze absurde, ludieke en hilarische opdrachten zullen je vrijgezellenuitje extra kleur geven!  Elk team krijgt een filmcamera mee. Zo kun je de uitvoering van de opdrachten op beeld vastleggen. Na afloop zal je spelleider  aan de hand van de beelden de uitvoering beoordelen. Het meest Crazy-team zal worden uitgeroepen tot winnaar! Neem ook de filmopnames lekker mee naar huis als nostalgisch aandenken!

Samen met je vrijgezellenclub speel je de ongekende spelrondes tussen de dinergangen door. Elke dinergang vindt weer plaats in een ander knus restaurants in Den Bosch. Zo passeer je op de route van het ene naar het andere restaurant alle mooie hotspots van deze topstad. Zoals een aantal historische pleinen tot aan de imposante bouwwerken die we van Den Bosch kennen. Tussendoor wissel je met je tafelgenoten ervaringen uit van al jullie waanzinnige avonturen in het centrum. Voor het gevarieerde diner is er een ruime keuzemogelijkheid. Zo is er vlees, vis en vegetarisch! Iedereen kan dus lekker gaan tafelen!

Voorbeeldprogramma Crazy Dinner Game Den Bosch
De speltijden zijn in overleg. Onderstaand een voorbeeld van het programmaverloop.

17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Den Bosch I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdschotel bij Restaurant Den Bosch II
20.00 Spelronde C
20.45 Dessert bij Restaurant Den Bosch III

Wie van je vrienden of vriendinnen is het meest prettig gestoord? Wie lukt het om midden op het stadsplein van Den Bosch een willekeurige voorbijganger te laten bulderen van het lachen? En durft iemand een aantal shoppende mensen de polonaise te laten lopen midden in het winkelcentrum? Dit vrijgezellenuitje is natuurlijk moeilijk na te vertellen, dus je moet het gewoon beleven! Voor de afwezigen hebben we gelukkig de beelden nog….
Dit spelarrangement vol avontuur en verrassing zal je vrijgezellenfeest compleet maken. Het Crazy Walking Diner Game is een van onze meest succesvolle uitjes!

Crazy Walking Diner Den Bosch is inclusief:
– Enthousiaste en inspirerende spelbegeleiding
– Spelmaterialen citygame Den Bosch
– Heerlijk driegangen diner
– BTW