020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy 88 Wintereditie

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Het hilarische Crazy 88-spelprogrramma hebben wij in een winters jasje gestoken! En zo zorgen wij ervoor dat jullie er warmpjes bij zitten deze winter.

Met onze ludieke en originele Crazy 88-opdrachten doen wij een beroep op de lachspieren gedurende de meedogenloze winterkou. Want wie zou dat nou willen missen; dit Crazy 88-spelprogramma in Den Bosch? Niemand toch?

Wij heten jullie welkom in de mooiste en meest historische Brabantse stad! Een warm welkom valt jullie ten deel in het centrum van Den Bosch. De introductie van dit lachwekkende spelprogramma zal door onze bevlogen spelbegeleider worden gedaan met zicht over de eeuwenoude gevels en kerken. De meest ludieke, krankzinnige en halve gare opdrachten worden verstrekt in het kader van dit spelprogramma in Den Bosch!

Er worden teams geformeerd en de kunst is nu om in teamverband alle opdrachten zo grapppig en creatief mogelijk uit te voeren. Uiteindelijk kunnen wij dan een winnaar uitroepen! En dat is het collectief dat 2 Euro bij elkaar harkte als straatartiest en ook nog eens twintig mensen om zich heen wist te verzamelen, terwijl zij het geloof predikten!

Dit spel Den Bosch kunnen wij gerust een uitdaging noemen! 2,5 Uur later zal duidelijk worden welk team het meest succesvol was in de uitvoering van de opdrachten. Het bewijs van ieders capriolen zal worden vastgelegd door middel van een camera, zodat de spelbegeleider goed tot een oordeel kan komen en uiteindelijk met een gerust hart de trofee kan overhandigen aan het beste team. Wie o wie heeft er alles voor over om de prijs van dit vrijgezellenfeest in Den Bosch in de wacht te slepen?

Als vrijgezellenfeestje is deze Crazy 88 Wintereditie bijzonder gewild!

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Gebruik van (film)camera
– Prijsje voor het winnende team
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– BTW