020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Stripdiner Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Wat wij belangrijk vinden bij jullie vrijgezellenfeest in Den Bosch is dat er een ideale combinatie ontstaat van gezellig samenzijn en heerlijk eten. Maar dit stripdiner in Den Bosch is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijk en verrassend toetje!

Dit vrijgezellenfeestje zal plaatsvinden in één van onze gezellige restaurants in centrum Den Bosch. Schuif lekker aan, want wij hebben voor jullie een heerlijk driegangendiner in petto! Natuurlijk houden we hierbij rekening met de individuele wensen. We geven jullie royaal de keuze tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast kunnen jullie er zeker van zijn dat jullie niets tekort komt en dat jullie in deze privézaal volop van elkaars gezelschap kunnen genieten en natuurlijk van het verrukkelijke diner!

Maar dan komt de grote verrassing voor de vrijgezel… Plotseling dimt het licht en stijgt de temperatuur!
We zijn aangekomen bij de finale van dit spannende vrijgezellenfeestje in Den Bosch. De hoogste tijd om de vrijgezel eens even in de schijnwerpers te zetten! Laat dat maar aan onze stripper over! Dankzij een grappige, opwindende act zal het hart van de vrijgezel sneller gaan kloppen. En dat is ook precies de bedoeling tijdens dit pikante uitje!

Geef de vrijgezel (en jezelf) deze heuglijke avond cadeau en boek ons Stripdiner – het stoutste vrijgezellenfeest in Den Bosch!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Compleet 3 gangen diner
– Mannelijke/vrouwelijke stripact
– BTW