020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moord High Tea Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2,5 uur
  • €40 p.p. (incl. BTW)

Wij hebben voor jullie in de aanbieding: Moord High Tea, waar jullie steil van achterover slaan, waarbij jullie buikkramp krijgen van het lachen en jullie tegelijkertijd zullen worden vertroeteld met de heerlijkste hapjes! Al deze geweldige elementen worden in dit spelprogramma in Den Bosch gecombineerd tot een hilarisch eindspel!

Wij heten u welkom in het oude hart van deze dynamische stad. Deze aparte middeleeuwse stad die gekenmerkt wordt door zijn antieke gevels en indrukwekkende Godsgebouwen. Dit vormt de achtergrond voor een wel heel spannend vrijgezellenfeest in Den Bosch.

Eenmaal ter plekke in ons knusse etablissement, vragen wij u plaats te nemen aan onze royaal gedekte tafels. Van de prins geen kwaad bewust, bestellen uw vrienden, collega’s en/of familieleden een drankje. Dan, grote schrik, is het gedaan met de rust als onze rechercheurs binnenstormen. Want, dit spelprogramma kent een gruwelijke wending: er ligt een lijk in het restaurant. De betreffende dame kwam op gruwelijke wijze aan haar einde en erg verontrustend… de dader houdt zich op in uw gezelschap! Ja, dit mag een onaangename verrassing heten!

Als de rechercheurs drie verdachten uit het gezelschap selecteren en transformeren tot onze zelfbedachte personages, is grote hilariteit onontkoombaar bij dit Moordspel Den Bosch.
Kunt je je voorstellen hoe deze vertoning compleet met verkleedkleding en rolbeschrijving tot hilarische momenten leidt? Vervolgens luidt de opdracht aan de overige deelnemers om uit te vinden wie nou de eigenlijke moordenaar is van de drie verdachten, dus wees scherp! Onderzoek, ondervraag en blijf alert. Dit alles onder het genot van de smakelijkste zoete en hartige hapjes! De thee zal rijkelijk vloeien en er is volop keuze in lekkernijen; voor ieder wat wils!

Het spannendste en meest verzadigdende vrijgezellenfeestje in Den Bosch is absoluut onze Moord High Tea.

Inclusief:
– Hilarisch mooordspel
– Privézaal en locatiekosten
– Uitgebreide High Tea
– Verschillende theemelanges, koffie en jus d’orange
– Acteurs
– BTW