020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Diner in Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Dit muzikale Popquiz Diner in Den Bosch staat garant voor een volledig verzorgde avond in het hart van de Brabantse hoofdstad. Onder het genot van een verrukkelijk diner bezorgen onze quizmasters jullie een bijzondere, muzikale avond. Dit alles vindt plaats in een van onze knusse restaurants!
Wij heten u welkom bij ons gezeligste speldiner in Den Bosch! Hier is….het Popquizdiner!

Jongens en meisjes, dames en heren, boeren en buitenlui! Weest welkom in het warme, kloppende hart van Brabant! Hier is de plek waar het allemaal staat te gebeuren. Hier wordt dit unieke en populaire speldiner Den Bosch gespeeld! Ga lekker zitten aan onze uitnodigende, fraai gedekte tafels, in een van onze kwaliteitsrestaurants. U krijgt een verrukkelijk 3-gangen diner voorgeschoteld. En desgewenst heeft u daarbij de keuze uit vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten. Want wij zouden niet willen dat u tijdens dit Speldiner Den Bosch ook maar iets te kort komt!
Wij spelen onze fameuze Popquiz tussen de verrukkelijke gangen door. Het gezelschap wordt opgedeeld in teams en in verschillende spelrondes gaan we bekijken hoe groot jullie kennis is over de bekendste popnummers. Earth Wind & Fire, Bon Jovi en Prince; al deze sterren zullen hun opwachting maken tijdens ons muzikale Speldiner in Den Bosch. Uiteindelijk gaat het team met de grootste popkennis er vandoor met de welverdiende prijs. We zullen het allemaal te weten komen tijdens ons Popquiz diner.

U kunt het Popquiz Speldiner boeken op het door u gewenste tijdstip en datum. En met dit Popquiz speldiner heeft u gegarandeerd een geslaagd bedrijfsuitje, familiefeestje of vriendenavond te pakken.

Inclusief;
-Priveruimte
-Enthousiaste quizmaster
-compleet 3-gangendiner
-Prijs voor het winnende team
-BTW