020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Wij van Getevents hebben een wel bijzonder spannend, maar oh zo hilarisch SPELDINER DEN BOSCH voor u in de aanbieding. Blijf op opuw houde en blif scherp, want gedurende ons Moordiner is werkelijk niet een onschuldig. Tot wij van het tegendeel overtuigd zijn! Ons Moorddiner is het spannendste speldiner in Den Bosch. Erewoord!

Onze rijk gedekte tafels in hartje Den Bosch staan u al op te wachten. De overige gasten nippen nietsvermoedend aan hun drankje, terwijl u zich gniffelend vrolijk maakt bij de gedachte wat hen te wachten staat! Oh grote schrik; ineens bulldozeren onze rechercheurs het restaurant binnen tijdens ons moord speldiner. Er is een moord gepleegd….!!!!
En oh, gruwel…..het stoffelijk overschot ligt nog in het restaurant! En hier blijft het niet bij. Want als de lachwekkende en wervelende introductie van de rechercheurs achter de rug is, komt u er achter dat de verdachten aan dezelfde tafel zitten! En u had de indruk dat u uw collega’s, vrienden of familie goed kende?! Door dit speldiner Den Bosch denkt u daar ineens heel anders over!

Een stuk of wat personages uit het gezelschap zullen door onze rechecheurs worden meegenomen en getransformeerd tot onze zelf bedachte typetjes. De overige mensen in het gezelschap worden opgedeeld in teams. Hun opdracht is om tijdens dit hilarische speldiner uit te vinden wie van de verdachten de echte dader is.

Wij spelen dit wervelend speldiner tusen een heerlijk 3-gangen diner. U kunt er van uit gaAn dat niemand iets te kort komt en dat er een ruime keuze is ( Ook voor de vegetarische medemens!)
Als iedereen de heerlijke maaltijd heeft verwetkt en meent de juiste dader aan te kunnen wijzen, komt de ontknoping!
Wilke onverlaat kan deze gruwelijke daad op zijn conto schrijven?! En aan welk team mogen wij de prijs uitreiken?!
Als u op zoek bent naar iets dat hilarisch en spannend is, dan zit u gebeiteld bij dit heerlijk SPELDINER DEN BOSCH!

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen diner
-Acteur(s)-Actrice(s)
-Hilarisch moordspel met bijbehorende attributen
-Prijs voor het winnende team
–BTW