020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Diner Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 25 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Er zijn enkele elementen die absoluut niet mogen ontbreken tijdens een vrijgezellenfeest in Den Bosch. Om te beginnen een fijne locatie, een verrukkelijk driegangendiner en ‘last but not least’ een royale dosis humor! Deze elementen hebben wij weten samen te smelten tot ons populaire Comedy Diner!

Jullie zijn van harte welkom in één van onze mooie, culinaire locaties in hartje Den Bosch. Jullie worden genodigd aan onze fraaie en royaal gedekte tafels om te genieten van een exquis diner. Bij het Comedy Diner in Den Bosch als vrijgezellenfeestje hebben wij aan iedereen gedacht. Jullie kunnen namelijk kiezen uit drie voor-, hoofd- en nagerechten. En natuurlijk houden we rekening met de vegetariërs onder ons en met personen met andere speciale dieetwensen.

Als de buikjes rond zijn, is het tijd voor de grote finale, de kers op de slagroom, hetgeen waar iedereen op heeft gewacht; onze comedyshow! Geroutineerde en dikwijls van tv bekende comedians doen een aanslag op jullie lachspieren. Hier zorgen hun vlijmscherpe anecdotes, hilarische verhalen en kostelijke oneliners wel voor! Dit alles gaat ervoor zorgen dat je vrienden en vriendinnen van hun stoel rollen van het lachen, tijdens dit vrijgezellenfeest in Den Bosch.

Jullie wordt een adempauze gegund terwijl er een heerlijk dessert wordt uitgeserveerd. Hierna hebben jullie nog de ‘headliner’ tegoed, waarbij de show zijn hoogtepunt zal bereiken!

Wedden dat ons Comedy Diner een onvergetelijke indruk op iedereen zal achterlaten? Perfect als afsluiter (of juist opwarmertje) van jullie gezellige vrijgezellenfeestje!

Inclusief:
– Privézaal
– Culinair 3 gangen diner
– Weergaloze Comedyshow