020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Welkom in het historische en Bourgondische Den Bosch. Jouw vrijgezellenfeest krijgt vandaag een nostalgisch en Zuidelijk tintje. De Tapas Tour in Den Bosch is een sfeervolle Walking Diner die jullie van begin tot het eind in vervoering brengt.

Bij dit geweldige vrijgezellenuitje vergezelt onze ervaren stadsgids je gedurende de prachtige wandelingen door Den Bosch. Onze topgids heeft hierbij grappige en interessante verhalen paraat. Tussen de wandelingen door geniet je samen met je groep in drie knusse restaurants. Den Bosch verwent je namelijk ook culinair met haar heerlijke gerechten en specialiteiten. Beleef deze sublieme combi van wandelen en tafelen in Den Bosch!

Vanaf ons trefpunt starten we deze onvergetelijke Tapas Tour. Onze enthousiaste stadskenner wacht je daar op voor een warm onthaal. Daarna wijst onze gids je de weg naar drie bijzondere Tapasrestaurants. Tussen het verrukkelijke happen door beleef je de gezellige stadswandelingen in deze Brabantse topstad. Ontdek tijdens je vrijgezellenfeest de mooiste en meest bijzondere hotspots van deze nostalgische stad. Onze stadsgids brengt een extra dimensie in de wandelingen met allerlei interessante weetjes, vermakelijke wetenswaardigheden en hilarische anekdotes. Jouw vrijgezellenfeest maken wij sfeervol, boeiend en gezellig! Laat dat maar ons over!

Na het eerste restaurantbezoek vervolgen jullie je weg naar de tweede eetgelegenheid. Aldaar krijg je de smakelijke hoofdschotel opgediend. Natuurlijk kun je met je vrienden of vriendinnen lekker bijkletsen over alle bezienswaardigheden en belevingen van deze mooie wandelingen in Den Bosch. Bij onze laatste wandeltocht passeer je de historische bouwwerken, pittoreske pleintjes en de historische monumenten waar Den Bosch bekend van is. Ook het laatste restaurantbezoek van de Tapas Tour wordt een feestelijk en verrukkelijk bezoekje. Daar kun je samen met je vrijgezellenclub lekker naborrelen en nagenieten van de ambiance van onze Tapas Tour.  Kies voor een vrijgezellenfeest die alles in huis heeft! Wij kijken er naar uit!

De Tapas Tour Den Bosch is inclusief:
– Ervaren stadsgids Den Bosch
– Driegangen Tapas-menu
– Beproefde en bewezen wandelroute Den Bosch
– De beste verhalen over Den Bosch
– BTW

TIP! Wil je de Tapas Tour extra sfeervol en harmonieus afsluiten! Aansluitend kun je samen met je vrijgezellengroep de Smartlappenworkshop volgen. In deze Workshop zing je samen met onze professionele Accordeonist de meest historische Smartlappen. Zo sluit je jouw vrijgezellenfeestje mooi, sfeervol en verbroederend af!