020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Wie is de Trol Diner Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Op zoek naar een origineel speldiner in Den Bosch? Met ons Wie is de Trol Diner kunnen jullie je vrienden/vriendinnen en niet onbelangrijk: de getuige(n) en/of bruidsmeisje(s) beter leren kennen op een wel heel aparte wijze. De vraag is namelijk: Welke ’trol’ is bij machte om de hele zaak te saboteren en ervoor zorgt dat het andere team met de prijs naar huis gaat? Met dit Wie is de Trol-spel in Den Bosch bent u verzekerd van talloze verrassingen en onverwachte wendingen!

Het spelprogramma speelt zich af in het centrum van Den Bosch, in een privéruimte van één van onze restaurants. Zodra alle deelnemers aanwezig zijn kan het spel van start gaan. Meteen na de enthousiaste introductie van onze quizmaster en als we allemaal verzekerd zijn van een lekker drankje, zal uw gezelschap worden opgesplitst in teams. Tijdens dit spannende speldiner in Den Bosch krijgt ieder team een ’trol’ toegewezen.

De bedoeling is vervolgens dat door middel van leuke opdrachten en originele puzzels zoveel mogelijk punten worden verdiend. Maar zo simpel ligt het niet, want de ’trol’ heeft de opdracht om het team zoveel mogelijk dwars te liggen. Zo onopvallend mogelijk natuurlijk, want je eigen teamgenoten mogen niet weten dat jij de trol bent! Als zijn/haar rol als trol goed gespeeld wordt zal gedurende het Wie is de Trol-spel dus niet snel helder zijn wie uit het team verantwoordelijk was voor de stiekeme sabotage.

Tussen de gangen door van een voortreffelijk driegangendiner zal dit Wie is de Trol Speldiner Den Bosch worden gespeeld. Uiteraard houden wij rekening met de vegetarische medemens. En ook met dieetwensen kunt u bij ons terecht! Wij stellen er een eer in om iedereen de maaltijd te verstrekken die hij/zij wenst.

Direct na het toetje volgt de ontknoping. Dat is het moment waarop ieder team de gelegenheid krijgt om de juiste ’trol’ aan te wijzen. Maar aan het eind van de rit gaat het er natuurlijk om welk team het best heeft gescoord en in polonaise huiswaarts trekt met de felbegeerde prijs!

Als vrijgezellenfeestje in Den Bosch is dit Wie is de Trol Diner bij uitstek geschikt!

Inclusief:
– Privézaal
– Enthousiaste quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelmaterialen
– BTW