020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ik Hou van Holland Speldiner

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Wilt u een speldiner in Den Bosch dat alles in de schaduw stelt? Van het soort dat voor eeuwig in uw hersens en dat van uw gezelschap gegrift staat? Een speldiner dat de feestavond tot ongekende hoogtes gaat brengen?! Dan heten wij u bij deze welkom bij ons SPELDINER IN DEN BOSCH. Een waanzinnig, oergezellig speldiner in ons fraaie Den Bosch.

Onze knusse locatie bevindt zich in het hart van deze fraaie, oude stad. Uiteraard staan wij er borg voor dat u tijdens dit populaire speldiner Den Bosch, aan niets te kort komt!
Wij verwennen u met een overheerlijk 3-gangendiner. Natuurlijk is er voor elk wat wils! U kunt kiezen uit een vlees, vis of vegetarisch gerecht. Uiteraard zijn andere dieetwensen geen enkel probleem bij ons speldiner Den Bosch.
HOU VAN HOLLAND SPELDINER DEN BOSCH.

Buiten dit verukkelijk 3-gangen keuzemenu, wordt u getrakteerd op ons populaire Hou van Holland Speldiner in Den Bosch. Onze eigen enthousiaste spelbegeleid(st) er(s) zal u ten dienste staan. Er worden teams geformeerd en het ‘giet oan’! Verschillende spelrondes zullen uitwijzen hoe het is gesteld met jullie kennis over ons koude kikkerlandje! Toch een bijzondere kans om deze kennis van uw collega’s, vrienden of familie eens te testen! Gedurende het speldiner zullen we dit niet uitsluitend doen door de welbekende Algemene kennisronde, maar ook komen er leuke muziekfragmenten voorbij, uitbeeldingsopdrachten en een super hilarische verjaardagsronde!
U kunt zich maar beter terdege prepareren, want voor je het weet gaat er na dit Speldiner Den Bosch wel iemand op inburgeringscurcus!

U kunt het Hou van Holland Speldiner Den Bosch op uw gewenst datum en tijdstip boeken!

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu.
-Enthousiaste spelbegeleiding
-Hilarisch Hou van Holland Spel
-Prijsje voor het winnende team
-BTW