020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Borrel

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 25 personen
  • 1,5 uur
  • €40 p.p. (incl. BTW)

U wilt een luchtig en gezellig vrijgezellenfeestje in Den Bosch? Zo’n vrijgezellenfeest waarbij humor en gezelligheid gegarandeerd staan?! Dan hebben wij voor u onze COMEDYBORREL in de aanbieding. De professionele comedians van GETevents staan borg voor een gebeurtenis die jullie niet licht zullen vergeten!

HUMORISTISCH BEDRIJFSUITJE IN DEN BOSCH

Wees welkom in ons gezelligste etablissement in onze fraaie, oude Brabantse hooofdstad. Zodra een ieder een lekker drankje achterover heeft geslagen. neemt de COMEDYSHOW een aanvang.
De hilarische verhaallijnen, messcherpe oneliners en kostelijke anecdotes van onze professionele comedians, vormen een regelrechte aanslag op uw lachspieren! Dit vrijgezellenfeestje in Den Bosch zal zonder twijfel te boek gaan staan als
een hoogtepunt!

Bent u op zoek naar een iets meer gepersonaliseerde show, dan doen wij dat in goed overleg met u. zodat wij de benodigde informatie kunnen verwerken in de act. Stelt u de verbijsterde gezichten eens voor van uw gasten als ze tijdens dit vrijgezellenfeestje in Den Bosch worden geconfronteerd met grappen en grollen die te maken hebben met de werksituatie!

Deze Comedyborrel vormt het vrijgezellenfeest met stip. U kunt vrijblijvend offerte aanvragen.

Inclusief:
-Zaalhuur
-Professionele comedians
-BTW