020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Buikdansen Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Met veel trots kun je jouw vriendinnen gaan verrassen! Want wij hebben een aanrader voor je vrijgezellendag in Den Bosch.  Maak van je vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje een actief en sfeervol samenzijn. Onze originele Workshop Buikdansen is onvergetelijk!

Buikdansen is natuurlijk een mystieke en historische dansvorm. Deze traditie stamt al van uit de oudheid. Toen was buikdansen voor priesteressen en tempeldanseressen een middel om mythologische verhalen uit  te beelden. Daarna is deze fascinerende dansvorm naar het Westen gebracht. Nieuwe bewegingen en invloeden uit andere culturen hebben het buikdansen gevormd zoals we het tegenwoordig kennen.

Onze enthousiaste buikdanseres ontvangt je in onze sfeervolle dansruimte in het stadshart van Den Bosch. Deze buikdansdeskundige gaat je alle geheimen van het buikdansen onthullen. Bij deze sfeervolle Workshop leer je alle basisbeginselen en heb je samen met je groep niet alleen een leerzame, maar ook een gezellige tijd! Voor een eventuele bruid van een vrijgezellenfeest hebben we een speciale dans met een exclusief  1001 nachten danskostuum! Bij deze feestelijke dans dragen haar vriendinnen allemaal rinkelende en sierlijke muntensjaals. Want bij de Workshop Buikdansen in Den Bosch zal de feestelijke en exotische ambiance zeker niet ontbreken. Leer bij onze lekker actieve Workshop Buikdansen deze unieke buikdanstechnieken en verrijk je repertoire met deze moves.
Verras jezelf en je vriendinnen met dit swingende uitje!

Gedurende deze intensieve Workshop in Den Bosch lasten we uiteraard een stijlvol rustmoment in. Geheel in Zuidelijke sfeer kan je genieten van een bijpassend drankje ( drankjes exclusief ) en kun je met je vriendinnen belevingen uitwisselen. Luister je vrijgezellenfeest op en boek onze Workshop Buikdansen in Den Bosch!

Workshop Buikdansen in Den Bosch is inclusief:
– Professionele en ervaren buikdanseres
– Zaalhuur dansruimte Den Bosch
– Versieringen en materialen
– BTW