020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Burlesque Workshop Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • €35,00 p.p. (incl. BTW)

Laat je transformeren tot een echte Burlesque danseres bij deze Workshop Burlesque dansen in Den Bosch. Trakteer je vriendinnen op dit geweldige en onvergetelijke uitje in Den Bosch!

Onze Burlesque danseres heet je vrijgezellengroep welkom met een feestelijke Prosecco. Na deze sfeervolle ontvangst zal onze ervaren danseres de Workshop starten met een aanstekelijke warming up. Tijdens de Burlesque Workshop worden jij en je vriendinnen omgetoverd tot ouderwetse pin up girls. Natuurlijk voorzien van de nodige glitter, glamour en onvermijdelijke sexy moves! Ook hebben we boa’s, hoedjes en glitter paraat voor de echte Burlesque-ambiance in Den Bosch.

Jullie deskundige Burlesque danseres gaat haar knowhow op jullie overbrengen. Je leert de ware kunst van het verleiden en ’teasen’. Na dit vrijgezellenfeest is het versieren van mannen voor jou een ‘piece of cake’!

Deze gewaagde Workshop is bij uitstek geschikt als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of andere viering. De Workshop Burlesque dansen kun je boeken als onderdeel van je vrijgezellendag, maar ook als uitje op zich.

Maak samen met je vriendinnen de super sexy Burlesque Workshop in Den Bosch mee. Dit wordt een heerlijk, hilarische en gedenkwaardig uitje!

Workshop Burlesque Den Bosch is inclusief:
– Professionele Burlesque-danseres
– Danszaal hartje Den Bosch
– Op elke datum en tijdstip
– BTW