020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Make Up Workshop Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €35,00 p.p. (incl. BTW)

Deze gezellige en leerzame Workshop Make-up in Den Bosch is een fantastisch programmaonderdeel voor je vrijgezellenfeest. Leer in korte tijd hoe je jezelf kunt verwennen met een extra mooie make-up sessie. We leren jou en je vriendinnen bijvoorbeeld hoe je kunt toveren met concealer. Welke kleuren kun je goed combineren en welke staan jou het mooist? Bezorg jezelf smokey eyes en verras vriend en vijand met je nieuwe look!

Onze sympathieke visagiste ontvangt je in onze gezellige ruimte in het hartje van Den Bosch. Er is voor iedereen een spiegel en uigebreide kleurrijke make-up voor handen. Stapsgewijs legt zij alle mogelijkheden uit. Wil je een dagmake-up, een feestelijke make-up, of een look die bij een speciaal thema past? Zij leert hoe je make-up goed blijft zitten en je er lang plezier van hebt.  Ook andere tips komen bij onze Workshop in Den Bosch voorbij. Waar moet je bijvoorbeeld op letten wanneer je make-up koopt en wat als je weinig tijd hebt? Hoe kun je in korte tijd een mooi resultaat krijgen? Deze eenvoudige en doortastende tips gaan je veel plezier bezorgen in de toekomst! Zo is je vrijgezellenfeest niet alleen supergezellig maar ook bijzonder leerzaam!

Wanneer de Make-Up Workshop ten einde komt, geeft onze visagiste alle dames een exclusieve make-up handleiding mee. Dan heb je een handig naslagwerk voor de komende make-up jaren! Nu iedereen prachtig is opgemaakt kun je direct door naar je volgende uitje van je vrijgezellenfeest. Want met jullie schitterende nieuwe look wil je natuurlijk wel even het centrum van het bruisende Den Bosch in!

Make-Up Workshop Den Bosch is inclusief:
– Ervaren en deskundige visagist
– Zaalhuur locatie Den Bosch
– Gebruik van materialen
– Exclusieve handleiding
– BTW