020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flashmob Workshop Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Met jouw vrijgezellenfeest ga je historie schrijven in Den Bosch! Maak je maar op voor een bijzonder en origineel vrijgezellenfeestje! Dit avontuur bevat muziek, dans, hilariteit en verrassing!

Onder leiding van een ervaren choreografe ga je met je vriendengroep een spektakelstuk voorbereiden. Op een hotspot in Den Bosch centrum ga je een openbare swingende dans opvoeren! Dit wordt een weergaloze Flashmob! Het terrasvolk en de voorbijgangers in Den Bosch zullen niet weten wat ze meemaken! Ben je klaar voor deze onvergetelijke Flashmob?

Welkom in onze sfeervolle dansruimte in het hartje van Den Bosch. Onze door de wol geverfde choreografe gaat jullie warm draaien voor een bloedstollende Flashmob. Kies samen met je vrienden of vriendinnen een dansnummer uit. Zodra de muziek wordt ingezet gaan de voetjes gaan van de vloer! Alle danspasjes en bewegingen studeer je in. Na al dit swingplezier is een welverdiend pauzedrankje wel op zijn plaats. Daarna volgt de apotheose van jouw onvergetelijke vrijgezellenfeest. Ben je klaar voor de Flashmob? Daar gaan we dan!

Met je gezellige groep zoek je een lekker drukke openbare plek in Den Bosch op. Alle voorbijgangers en Boschenaren worden verrast met jullie danssensatie! Deze topperformance leggen we voor jullie vast op beeld. Dan kun samen met je vrienden en vriendinnen later nog eens nagenieten van deze heerlijke tijd in Den Bosch…

Jouw onvoorstelbare vrijgezellenfeest in Den Bosch is bij ons dus in goede handen!

Flashmob Workshop Den Bosch is inclusief:
– Ervaren en sympathieke Flashmob-begeleider
– Zaalhuur oefenruimte Den Bosch
– Garantie op swingend en spetterend vrijgezellenuitje
– BTW