020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Quiz Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €25 p.p. (incl. BTW)

Denk je dat je volledig op de hoogte bent van de vaderlandse geschiedenis en dat je bekend bent met alle ins en outs van ons koude kikkerlandje? Dan is dit spel op je lijf geschreven! Want tijdens deze Hou van Holland Quiz gaan wij jullie Holland-kennis uitgebreid op de proef stellen.

De quizmaster zal beginnen met jullie gezelschap in verschillende teams te verdelen. Deze teams zullen vervolgens de strijd met elkaar aangaan.

We zullen jullie bekogelen met de meest uiteenlopende vragen en opdrachten. Zo hebben we tijdens de quiz een algemene kennisronde, een muziekquiz, maar ook gaan we jullie eens flink aan de tand voelen op het gebied van de Nederlandse taal, uitbeelden en nog veel meer. Wie weet de meeste punten binnen te slepen? Natuurlijk zullen we het winnende team uitgebreid in het zonnetje zetten! En de vrijgezel in het speciaal!

Onze Hou van Holland Quiz in Den Bosch is altijd geslaagd als vrijgezellenfeest en zit boordevol gezelligheid, hilariteit en amusement!

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Hou van Holland-spelmaterialen
– Zaalhuur
– Prijsje voor het winnende team
– BTW