020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Gooische Dames Spelprogramma Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Dit vrijgezellenfeest is origineel, avontuurlijk, verrassend en hilarisch.  Jouw vriendinnendag of vrijgezellenuitje in Den Bosch maken wij onvergetelijk met het Gooische Dames Spelprogramma!

Ga samen met je vriendinnen lekker los en maak er een dwaas feestje van! Het verrassende Gooische Dames spelprogramma zit vol avontuur en uitdaging. Wij hebben een aantal ongewone maar smaakvolle opdrachten voor jou en je vriendinnen. Zijn jullie klaar om het centrum van Den Bosch in te gaan? Opgedeeld in verschillende fanatieke team gaan jullie als echte Gooische dames de stad in! Welk team heeft de meeste Gooische-klasse en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Gooische Dames Den Bosch Spelverloop
Bij aankomst bij ons trefpunt in Den Bosch centrum heet je enthousiaste spelbegeleider je van harte welkom. Elk team krijgt een aantal fascinerende opdrachten en belangrijke spel-items overhandigd. Na een wervelende speluitleg ga je met je teams geïnspireerd en gepassioneerd de binnenstad van Den Bosch onveilig maken.
Je vervult elke opdracht met de beste Gooische attitude en werpt je meest treffende Gooische charmes in de strijd! Hoe zouden Cheryl, Claire, Anouk of Willemijn het aanpakken? Met jouw flair troef je al je vriendinnen misschien wel af?

Gooische Dames Spelprogramma Den Bosch is inclusief:
– Inspirerende spelbegeleider
– Spelmaterialen Spelprogramma
– Consumptie bij de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– Op elke gewenste dag en tijdstip
– BTW