020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Willen jullie een origineel en spannend spelprogramma in Den Bosch? Zoek dan niet verder, want wij hebben speciaal voor jullie ons CSI-spel. Deze historische stad ontdek je met ons CSI Den Bosch als een echte rechercheur.

Tijdens dit spannende vrijgezellenuitje in Den Bosch gaan jullie op zoek naar de aanwijzingen die jullie moeten helpen om de gecompliceerde klus te klaren en dit alles gewapend met het CSI-koffertje.

Het onderzoek vangt aan in het centrum van Den Bosch. Aldaar worden jullie opgevangen door onze geestdriftige spelbegeleider. Hij zal jullie het spel uitleggen en de benodigde materialen uitdelen. Vervolgens gaan we in verschillende teams ‘en route’.

Er is een moord op een oude bekende van de Bossche politie gepleegd. Verschillende personen worden verdacht, maar de politie slaagt er niet helemaal in om de echte dader aan te wijzen. De opdracht is nu aan jullie om de laatste dag van het slachtoffer nauwkeurig in kaart te brengen, zodat het helder wordt wie hij voor het laatst gezien en gesproken heeft en waar hij voor het laatst is geweest. Wie van de verdachten dient op water en brood te worden gezet?

Gewapend met een goed gevuld CSI-koffertje dienen jullie te navigeren, te fotograferen en te zoeken tijdens dit spelprogramma in Den Bosch. En dan is het te hopen dat je op bepaalde punten stuit om alle gegevens te bemachtigen en er zo in slaagt om de daadwerkelijke moordenaar van dit CSI-spel in de kladden te grijpen.
wie lukt het deze moordzaak op te lossen? Dat team mag in polonaise naar huis met de welverdiende en felbegeerde trofee!

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW