020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy 88 Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Een hilarisch en uniek spelprogramma in Den Bosch? Dat hebben wij al voor jullie klaarliggen: het Crazy 88-spel! Met onze Crazy 88 verlaten we de gangbare spelprogrammapaden, waardoor het vrijgezellenfeest origineel en apart wordt!

Deze middag zit barstensvol gekke, gestoorde en ludieke opdrachten. En dat is een belofte!

Jullie worden door ons welkom geheten in Den Bosch, in het bruisende hart van deze Brabantse hoofdstad. Het decor van ons Crazy 88-spelprogramma zal worden gevormd door de gezellige straatjes en de bijzondere pleinen. Allereerst krijgen jullie van onze enthousiaste spelbegeleider natuurlijk een uitleg. Dan op pad, vergezeld met een camera, om de eerste knotsgekke opdracht te volbrengen.

De gekste, ludiekste en volslagen gestoorde opdrachten dienen bij dit Crazy 88-spel te worden uitgevoerd.
De bedoeling is nu om deze opdrachten per team zo creatief mogelijk te realiseren en met de camera op de gevoelige plaat vast te leggen. De gemaakte foto’s zijn tevens een geweldige herinnering aan dit gekke vrijgezellenfeestje! De foto’s zullen we op een cd’tje branden en sturen we jullie graag toe als aandenken.

Denken jullie dat je twee Euro kunt verdienen als straatartiest? En zijn jullie in staat om een groep voorbijgangers over te halen voor een polonaise?

Aan het eind bepaalt onze scherpe spelbegeleider welk team de opdrachten het creatiefst en leukst heeft uitgevoerd. Die wint dit Crazy 88-spel in Den Bosch en mag uiteindelijk met de felbegeerde trofee naar huis.

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Gebruik van camera
– Prijsje voor het winnende team
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– BTW