020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Pokerdiner Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Een strak gezicht, een geconcentreerde blik en vooral stalen zenuwen! Wij zijn bij dit vrijgezellenuitje in Den Bosch op zoek naar het beste pokerface. Alle ins en outs over dit populaire blufspelletje leren jullie van onze professionele pokerinstructeur! Wilt u een leuke avond met uw vrienden, collega’s en/of familie? Boek dan dit Pokerdiner in Den Bosch!

We openen dit speldiner met onze uitdagende pokerworkshop. Daar zullen jullie binnen twee uur worden klaargestoomd tot beroepspokerspelers. We beginnen met een uitleg over de spelregels van dit spannende kaartspel. Vervolgens krijgt u de kans om deze aangeleerde skills aan te wenden in een pokertoernooi. Gebruik dus uw pokerface en probeer die grijns op uw gelaat te verbloemen! En wie weet gaat u er na dit vrijgezellenfeest in Den Bosch met de hoofdprijs vandoor!

Als deze spannende powerworkshop erop zit, wacht u nog een heerlijk driegangendiner. Gedurende dit overheerlijke diner heeft u de kans om samen nog even genoeglijk na te genieten en bij te praten. Uiteraard hebben wij bij dit vrijgezellenfeestje ook rekening gehouden met de vegetarische medemens en met andere dieetwensen van de deelnemers. Bij het voor- en hoofdgerecht is er de keuze uit een vegetarisch, vis- en vleesgerecht.

Ons zowel amusante als bloedstollende Pokerdiner is bij uitstek geschikt als compleet vrijgezellenfeestje in Den Bosch.

Inclusief:
– Privéruimte
– Pokerinstructeur en -materialen
– Prijs voor de winnaar
– 3 gangen diner
– BTW