020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hap en Stap Tour Den Bosch

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Jullie vrijgezellenfeestje krijgt van ons een compleet verzorgde avond aangeboden, in de gedaante van een Walking Dinner. We zullen letterlijk gaan happen en stappen. Natuurlijk wel op een rustig tempo, zodat jullie kunnen stilstaan bij al het moois wat er te horen en te zien is. Jullie zullen genieten van een verrukkelijk driegangendiner, bij drie verschillende restaurants. Al wandelend wordt er een haarfijn beeld geschetst van wat deze prachtige Bourgondische stad schuilhoudt. Doe je mee met onze Hap en Stap Tour door Den Bosch?

Op een centraal gelegen punt in het hart van ‘s-Hertogenbosch spreken we af. Hier staan onze professionele gidsen al te popelen om jullie vrij gezellige groep te begeleiden. Het culinaire evenement start met een fraaie wandeling, zodat u een verwonderlijk beeld krijgt van deze historische plaats en zijn lange geschiedenis. Als de wandeling ten einde is, voeren we jullie mee richting het voorgerecht. We nemen rustig de tijd om hier op ons gemak van te genieten. Vervolgens gaan we opnieuw op pad met de Hap en Stap Tour. Tijdens deze korte wandeling zult u onder andere versteld staan over de fraaie Sint Jan en de geheel gerestaureerde Binnendieze.
Dan is het tijd voor het hoofdgerecht! Dit zal wederom plaatsvinden op een bijzondere locatie. Als iedereen verzadigd is van het hoofdgerecht, gaan we voor de laatste keer op pad, op weg naar een heerlijk verrassingsdessert.

Uiteraard kunt u tijdens de Hap en Stap Tour in Den Bosch kiezen voor een vegetarisch menu. En ook met overige dieetwensen houden wij uiteraard rekening!

Staan jullie klaar voor deze ontdekkingsreis door bijzonder Den Bosch, onder begeleiding van onze Hap en Stap Tour?

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Compleet 3 gangen diner
– BTW